måndag 14 december 2009

Lyx-helg

Här har KM och jag befunnit oss under helgen. Emellanåt jobbar vi alldeles för mycket och träffas knappt. Så då får man boka in sig på något bra och trevligt ställe. Denna gången föll valet på Rimforsa strand.
Vi anlände lite lagom tidig eftermiddag och fick eftermiddagskaffe. Vi slog oss ner i salongen i stora fluffiga fotöljer och insöp lugnet (pulsen sjönk ner i våra fötter och min har fortfarande inte höjts), hmmmm vad härligt. Efter en timmes slöande så återvände vi till vårt otroligt mysiga rum och bara pratade, fnissade och var.

På Rimforsa strand finns det ett bastuhus nere vid stranden och det var vi ju bara tvungna att testa. På med badkläder och ner till värmen. Vi fick en egen bastu och bara njöt och tittade ut på den klara och mörka sjön. Runt om bastuhuset hade personalen tänt marschaller och de lös så trevligt i mörkret. På kvällen hade vi valt att äta av den karibiska julbuffén. Hmmm igen. Mumms vad mycket gott det fanns. Vi åt och åt och åt av alla de spännande sorterna och självklart av alla de karibiska frukterna som fanns. Efter det dessert och efter det bjöds det på kaffe och hemmagjorda praliner i salongen. Vi var bara tvungna att ta en lite promenad efter den underbara måltiden. Att det sedan började snöa förhöjde bara stämningen.


Fick sms av fröken igår som undrade om jag hinner sticka någonting just nu. Tog väl kanske två varv på en sjal i helgen. Men vet ni, det gör ingenting. Jag fick umgås med KM och det var bättre än att få några varv på en stckning ;))



3 kommentarer:

Sommarfröken sa...

Det låter underbart! Så glad jag är för er helg tillsammans! Kram från Sommarfröken

tp://trollmamman.blogsome.com sa...

Mmmmm - mysigt! Kanske nåt "man" skulle presenta sin egen KM med till jul. Vi ska ha en alldeles egen mysjul större delen av helgen :-)

Fröken Fräken sa...

Klart att KM slår alla stickningar i världen. Gott att ni fick en fin helg tillsammans!