fredag 30 mars 2012

luna

hur svårt ska det vara att hitta tillbaka. stickade på luna moth shawl på BB så det är ju ett tag sedan och tyvärr har orginaldiagrammet försvunnit. där fanns ju självklart skrivet på vilken rad jag slutat, suck. frågan är om jag stickat fel på föregående varv oxå så det är därför jag inte hittar tillbaka. bara att frogga helt enkelt.


tisdag 27 mars 2012

halsduk

gissa vem som börjat på denna? fick den i mina händer förra året och den ger mig ro och betänketid när jag stickar.


fredag 16 mars 2012

Ulla-kofta

På gång igen. Över ett år sedan jag stickade på denna. Bakstycke och framstyckena har varit klara länge. Bara ärmarna kvar och de har jag satt fart på nu.


söndag 11 mars 2012

Kuddar

Stickar kuddfodral. Hmm vad hete garnet nu då. Jaja. Sticka fyra rutor, blocka,sy ihop. Ska ha ett bakstycke i trikå på baksidan för att få lite hårdare kudde. Har en ruta kvar.


lördag 10 mars 2012

Märkligt år

Har det varit och det fortsätter. Blev mamma för 13 månader sedan och det har varit och är fantastiskt, roligt, magiskt, jobbigt, sömnlösa nätter, många gapskratt. Nu är Oliver 13 månader,en busig unge som går runt, allt är där och pekar med sitt lilla finger. Allt ska ätas på och smakas. Det mamma och pappa har på tallriken är mer spännande än det som han har själv på sin tallrik. stickning - ja ni. Lite stickat har det blivit och frustrationen är stor och har varit att inte hinna, orka få tid. Men lite har det blivit. Alpackatröja till Oliver, några små strumpor och vantar. Börjat på en möbiussjal till svägerskan, ett par knästrumpor i regiagarn av kaffe fassett. Sedan ligger det ett antal UFO som jag skulle vilja bli klar med. Men tiden finns inte, när kvällen kommer och liten sover så städas det, pratas med blivande maken och bara att vara. Får se om det blir annorlunda under våren. I maj är det förskoledax och jag ska jobba 50% innan semestern. Kanske kan finna lusten och inspirationen igen.

Test

Försök till att börja blogga igen.